Alt innen bilglass!

Skade på frontrute, siderute eller bakrute! Vi utfører reparasjon og utskiftning av bilglass ved glasskade til alle personer og varebiler. Vårt glassverksted bruker bransjens beste utstyr og kjøper kun bilglass fra verdens ledende bilglassprodusenter. Du kan dermed være trygg på at kvaliteten er iveratatt!

 

Steinsprutskade i frontruten?

Om vinteren blir veiene i Norge strødd. Dette fører ofte til steinsprutskade på frontruten. I de fleste tilfeller kan steinsprutskaden repareres uten å skifte ruten. Reparasjonen tar omtrent 20 minutter og du kan vente mens vi gjør det.

 

Gratis lånebil ved ruteskift!

Hvis skaden ikke lar seg reparere og ruten må skiftes, får du låne bil av oss. Du beholder lånebilen til vi har din bil klar. Helt gratis!

Forsikring – reperasjon er gratis for deg!

Vi håndterer all kommunikasjon med ditt forsikringsselskap! Har du kasko eller delkasko, dekkes reparasjonen i sin helhet av din forsikring. Hvis skaden ikke lar seg reparere og ruten må skiftes, betaler du kun gjeldende egenandel for glasskade. Bruk av bilglassforsikringen medfører ikke bonustap. Har du en forsikring som ikke dekker bilglasskade? Ikke fortvil! Vi gir deg et godt tilbud!