Lakkforsegling

Lakkforsegling

Lakkslitasje

Hver dag eksponeres lakken for en rekke slitasjefaktorer som overtid vil forringe dens beskyttende egenskaper. Uten riktig beskyttelse vil kjemisk forurensing, asfaltrester, trafikkfilm, UV stråler, veisalt og mekanisk slitasje resultere i at lakken blir matt, det visuelle uttrykket forringes og risikoen for korrosjon øker.

Lakkforsegling 7

1K NANO lakkforsegling fra Koch-Chemie 

Normale voksbehandlinger fester seg kun til lakkoverflaten og du vil dermed oppleve at effekten er svært kortvarig. Gjennom normal vask vil voksen raskt forsvinne fra lakkoverflaten.

1K-Nano lakkforsegling fra Koch Chemie gir høy reaktiv beskyttelse som betyr at forseglingen binder seg permanent til lakken. Overflaten blir svært motstandsdyktig mot kjemikalier, UV-stråling, vei-salting, normal slitasje, sur nedbør etc. 1K-Nano gir langvarig beskyttelse, gjenoppretter lakkens dybde og glans og bilen blir i tillegg mye enklere å rengjøre.

 Priser på 1K-Nano lakkforsegling

TjenesterStandardDH kunde
Liten/medium personbil/SUV4.950,-4.455,-
Større personbiler / SUV5.900,-5.310,-
Van / Varebil (eks. Transporter)6.900,-6.210,-
Vi tar forbehold om feil i prisene. Priser i rødt gjelder for dekkhotell kunder. Før behandling kan det være behov for ripekorrigering/lakkrens.
Lakkforsegling 6

Ditec Original

Ditecs originale lakkbeskyttelse er et polymerbasert produkt som utføres i en fem stegs prosess. Behandlingen har lang holdbarhet, den gir lakken en spesiell dyp glans og beskytter mot daglig forurensing og slitasje.

En enklere vedlikeholdsbehandling utføres kun hver 18 måned i motsetning til tradisjonelle voksbehandlinger som anbefales minimum 2-3 ganger per år. Lakken renses og et nytt topplag påføres for maksimal holdbarhet. Garanti: 6 år.

Priser Ditec original

TjenesterStandardDH kunde
Liten/medium personbil5.200,-4.680,-
Større personbiler / SUV6.200,-5.580,-
Van / Varebil (eks. Transporter)7.200,-6.480,-
 

Ditec Ceramic Ultra

Ditec Ceramic Ultra er Ditecs ekstreme lakkbeskyttelse er en langtidsvirkende to komponent keramisk lakkbehandling som består av et hardt underlag og et hydrofobisk topplag som sammen sørger for en svært sterk binding til lakken og en unik dyp glans. Behandlingen gjør lakken vannavisende og skitt, innsekter, trafikkfilm blir vesentlig enklere å fjerne.

Ceramic Ultra krever ingen tradisjonell vedlikeholdsbehandling, men en årlig kontrollvask med inspeksjon av det hydrofobiske topplaget. Garanti: 9år

Priser Ditec Ceramic Ultra

TjenesterStandardDH kunde
Liten/medium personbil/SUV7.900,-7.110,-
Større personbiler / SUV8.900,-8.010,-
Van / Varebil (eks. Transporter)9.900,-8.910,-
* Vi tar forbehold om feil i prisene. Priser i rødt gjelder for dekkhotell kunder. Før behandling kan det være behov for ripekorrigering/lakkrens.
Lakkforsegling 8

Drop Off keramisk lakkforsegling.

Drop Off keramisk lakkbeskyttelse/lakkforsegling er et unikt hybridprodukt. Lakkbeskyttelsen tåler avfettingsmiddel, veisalt, sur nedbør, UVstråler, sollys, frost og fugleavføring mye bedre enn de tradisjonelle lakk beskyttelsene gjør. Behandlingen forenkler vedlikehold av billakken og lager en beskyttende hinne som forlenger lakkens kvalitet over tid.

Drop Off har en holdbarhet på opp til 5 år. Bilen skal inn til vaskekontroll en gang i året for å opprettholde garantien. Det anbefales bruk av Top Gloss sammen med vaskekontroll.

Vi tilbyr Dropp Off lakkforsegling på Mitt dekkhotell Kokstad

Priser på Dropp Off lakkforsegling & kontrollvask

TjenesterStandardDH kundeKontrollvask m/Top Gloss
Liten/medium personbil/SUV5.200,-4.682,-1.295,-
Større personbiler / SUV6.200,-5.580,-1.295,-
Van / Varebil (eks. Transporter)7.200,-6.480,-1.295,-
Vi tar forbehold om feil i prisene. Priser i rødt gjelder for dekkhotell kunder. Før behandling kan det være behov for ripekorrigering/lakkrens.
Lakkforsegling 5

Ripekorrigering

Lakken er bygd opp i flere lag med baselakk (farge) og klarlakk som gir dybde og glans. Avhengig av bilens alder vil det komme slitasjeriper i de ytre lagene. Dette kan komme fra feil eller uforsiktig vask, slitasje fra klær eller annet som har gnisset inntil bilen. Resultatet er at lakken blir matt og mister sin opprinnelig glans.

Før gjennomføring av en lakkforsegling anbefaler vi at slitasjeriper fjernes. Våre bilpleieteknikere vil kartlegge behov og gi deg en fast pris!