Dekkhotell

Dekkhotell MINI

Dekkhotell MINI

Mindre personbiler med dekkbredde t.o.m. 215.

Dekkhotell MEDIUM

Dekkhotell Medium

Medium/større personbiler og SUV med dekkbredde f.o.m 225 t.o.m 255.

Dekkhotell STOR

Dekkhotell STOR

Store personbiler/Sport og SUV/Pickup med dekkbredde f.o.m 265.

*Priser er inkl. mva og gjelder for én termin (halvår). Priskategorier er basert på dimensjonen til bakhjulene og inkluderer alle tjenester beskrevet under Dekkhotell. Ved førstegangsinnregistrering, beregnes påstartede måneder (eventuelt med fradrag av hjulskift) til neste terminstart. * Pris kan variere per avdeling, klikk bestill for å beregne for din avdeling. Avtalevilkår dekkhotell
Dekkhotell størrelsen på hjulene bestemmer prisen

Sikkerhet på veien

Gode dekk er avgjørende for en sikker biltur. Kontaktflaten er kun omlag 40-60 kvadratcentimeter noe som gjør det enklere å forstå viktigheten av gode dekk. Dekkene bør ha mønster 3 mm på sommerdekk og 4 mm på vinterdekk, og bør også være relativt nye. Dekk forringes også på grunn av alder og vil med tiden miste sin friksjonsevne.

Vår grundige tilstandsrapport av hjulene gir deg full oversikt og skulle vi oppdage slitasje eller skader som kan redusere sikkerheten, blir du varslet. 

Hvorfor dekkhotell?

Hjul tar opp verdifull plass og er ofte store og tunge. De bør vedlikeholdes for å forlenge levetiden og lagres sikkert for å unngå tyveri. Moderne biler har også systemer som må hensyntas ved hjulskift. Sommer og vinterhjul kan ha ulike bolter eller låsebolter og hjulene må tiltrekkes med riktig moment og kontrolleres jevnlig for å opprettholde sikkerhet på veien.

Bli dekkhotellkunde hos oss og vi fritar deg for dette for en fast pris per sesong. Enkelt og bekymringsfritt!

Dekkhotell 2
Hjulskift er inkludert i dekkhotell

Hjulskift / Dekkskift

Time bestiller du på nett og hjulskift gjøres mens du tar en kaffe. Vi tar oss av lufttrykk, korrekt montering og kalibrering med bilens systemer.

Maskinvask er inkludert i dekkhotell

Maskinvask

Hjulene vaskes i en skånsom maskinvask før de legges til sesonglagring. Urenheter fjernes og levetiden til både dekk og felger forlenges.

Skadekontroll er inkludert i dekkhotell

Sikkerhetssjekk

Vi kontrollerer alle hjul for skader. Oppdager vi utbedringsbehov varsles du i god tid før sesong. Du har i tillegg full oversikt på "Min side".

Punkteringsforsikring er inkludert i dekkhotell

Punkteringsforsikring

Har du vært uheldig og punktert et eller flere dekk? Ingen problem! Er skaden reparerbar fikser vi den kostnadsfritt for deg som dekkhotell-kunde.

Automatisk varsling er inkludert i dekkhotell

Automatisk varsling

Når det nærmer seg tid for hjulskift sender vi deg automatisk varsling. Time bestiller du superenkelt rett fra mobilen på "Min side".

Forsikring er inkludert i dekkhotell

Forsikring

Vårt unike logistikksystem sørger for sikker merking og hjulene dine er forsikret under lagring mot brann og tyveri.

Jeg er dekkhotell kunde, hvordan bestiller jeg time?

Er du allerede dekkhotell kunde hos oss og ønsker hjulskift, bestiller du time enkelt på Min side. Her kan du også se din profil, kjøretøy og endre timeavtaler.

Logg inn på Min side

Jeg ønsker å endre min time til drop-in

Haster det med hjulskift kan du levere din bil til drop-in når vi åpner kl. 08.00 og hente bilen senere på dagen. Husk å avbestille din forhåndsbestilte time på min side først!

Logg inn på Min side

Jeg er interessert i en Firma avtale

Ønsker ditt firma en avtale om dekkhotell for alle firmaets biler? Kontakt oss i dag for firmaavtale. Kontakt oss for Firmaavtale

Jeg ønsker å bli dekkhotell kunde, hvordan bestiller jeg?

Hvis du vil bli dekkhotellkunde og samtidig ønsker hjulskift bestiller time på linken nedenfor. Hvis du derimot kun ønsker å levere inn hjulene, kan du bare komme på drop-in i våre åpningstider. Innlevering tar kun få minutter!

Bestill Dekkhotell

Hvordan beregnes prisen ved innregistrering utenom sesong?

Dekkhotell gjelder for et halvt år av gangen (én dekksesong). Eks: Blir du kunde midt på sommeren og kun skal innlevere hjulene, betaler du kun for påstartede måneder frem til neste terminstart. Våre terminer: 1.mai – 31.okt og 1.nov – 30.apr.