Jubileum

Konkurranse en slutt - Vinn extreme makeover behandling!

jubileum 15

Trenger bilen din en Extreme Makeover? Gå til Facebook for å delta i konkurransen av én Extreme Makeover behandling til en verdi av 20.000! (Rens, Innvendig bilpleie, Mikrolakk, lakkbehandling, felgreparasjon). Vi kårer en heldig vinner 10. desember

Tilbud utløpt - Glassbehandling

jubileum 14

Glassbehandling nå 399,- normal pris 990,- Ved å gi frontruta en glassbehandling blir denne vann- og smussavvisende, og gir derved bedre sikt ved kjøring i regn og mørke.

Konkurranse en slutt - Vinn Mikrolakk

jubileum 12

Fått en ripe i lakken eller bulk i døra? Vi trekker en heldig vinner av et gavekort på 7.500,- til en Mikrolakk behandling.

Tilbud utløpt - Skinnbehandling

jubileum 10

Gi skinnsetene unik beskyttelse med skinnbehandling fra Colourlock. Kun 990. *Tilbudet gjelder for personbil på Økern eller Røa avdelingen.

Konkurransen er slutt - Vinn vinterdekk

jubileum 8

Vinn 1 sett vinterdekk! Verdi opptil 10.000,- Vi trekker 3 heldige vinnere mandag 29/10. Gå til Facebook for å delta i konkurransen!

Tilbud utløpt - Lakkforsegling

jubileum 5

Gi lakken ekstrem beskyttelse med lakkforsegling fra tyske KochChemie, kun *2.999,- *Prisen er for liten/medium personbil/SUV. Før behandling kan det være behov for ripekorrigering/lakkrens som ikke er inkludert i prisen.

Konkurranse er slutt - Vinn dekkhotell

jubileum 3

Vi trekker 10 heldige som vinner dekkhotell for én sesong! Gå til Facebook for å delta i konkurransen!

Tilbud utløpt - All vask 99,-

jubileum 1

Ren bil for kun 99,- i vår skånsomme bilvaskemaskin på Økern! Dekkhotell kunder får i tillegg 40% rabatt!